';

PRIVATNOST

focusing on quality, not quantity

PRIVATNOST

POLITIKA PRIVATNOSTI


TAČKA Design Lab
upravlja web sajtom www.tacka.me, kroz koji pružamo USLUGE.

Ova stranica se koristi za informisanje posetilaca web sajta o našim pravilima s prikupljanjem, upotrebom i objavljivanjem ličnih podataka pristupanjem našem web sajtu i/ili koriščenjem nekih od naših online servisa.

Ako odlučite da koristite našu uslugu, onda ste saglasni sa prikupljanjem i korištenjem informacija u vezi sa ovom politikom. Lične informacije koje sakupljamo koriste se za pružanje i unapređenje Službe. Mi nećemo koristiti ili dijeliti vaše podatke sa bilo kim osim što je opisano u ovoj Politici privatnosti.

Pojmovi korišćeni u ovoj Politici privatnosti imaju isto značenje kao u našim odredbama i uslovima, koji je dostupan na vvv.tacka.me, osim ako je drugačije definisano u ovoj Politici privatnosti.


PRIKUPLJANJE I KORIŠĆENJE INFORMACIJA

Za bolje iskustvo dok koristimo našu uslugu, možda ćemo od vas tražiti da nam date određene lične podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše ime, broj telefona i poštansku adresu. Podaci koje smo prikupili će se koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju vas.


PODACI O POSJETAMA

Želimo da vas obavestimo da kad god posjetite našu uslugu, prikupljamo podatke koje vaš pretraživač šalje nama, koji se zovu Log podaci. Ovaj podaci dnevnika mogu uključivati informacije kao što su adresa internet protokola (“IP”) računara, verzija pretraživača, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vaše posjete, vrijeme provedeno na tim stranama i druge statistike.


COOKIES (KOLAČIĆI)

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koji se obično koriste za anonimni jedinstveni identifikator. Oni se šalju u vaš pretraživač sa veb stranice koju posjećujete i čuvaju se na tvrdom disku računara.

Naš veb sajt koristi ove “kolačiće” za informacije o sakupljanju i za poboljšanje naše usluge. Imate mogućnost da prihvatite ili odbijete ove kolačiće i znate kada se kolačići šalju na vaš računar. Ako odlučite da odbijete naše kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše usluge.


PROVAJDERI

Možemo zapošljavati treće kompanije i pojedince iz sledećih razloga:

Da bismo olakšali našu službu;
Da pružimo Službu u naše ime;
Da izvršava usluge vezane za usluge;
Da nam pomogne u analizi kako se naša usluga koristi.

Želimo da obavestimo korisnike naših usluga da ove treće strane imaju pristup vašim ličnim informacijama. Razlog je izvršavanje zadataka koji su im dodeljeni u naše ime. Međutim, oni su obavezni da ne objavljuju ili koriste informacije za bilo koju drugu svrhu.


SIGURNOST

Mi cenimo vaše poverenje u pružanju vaših ličnih informacija, stoga nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu. Ali zapamtite da nijedan način prenosa preko Interneta ili metod elektronske memorije nije siguran i siguran 100% i ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.


LINKOVI NA DRUGE STRANE

Naša usluga može sadržati veze sa drugim sajtovima. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete upućeni na tu lokaciju. Imajte na umu da nas ovi spoljni sajtovi ne upravljaju. Zbog toga vam savetujemo da pregledate politiku privatnosti ovih veb lokacija, posetite nas. Mi nemamo kontrolu i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo koje treće strane ili usluga.


PRIVATNOST ZA DJECU

Naše usluge ne adresiraju nikoga ispod 13 godina. Ne znate prikupljati lične podatke za identifikaciju od djece do 13 godina. U slučaju da otkrijemo da dete ispod 13 godina nam je dalo lične informacije, mi odmah to brisemo sa naših servera. Ako ste roditelj ili staratelj i svjesni ste da nam je dijete dalo lične informacije, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo mogli učiniti potrebne akcije.


PROMJENE OVE POLITIKE PRIVATNOSTI

S vremena na vrijeme možemo da ažuriramo našu Politiku privatnosti. Stoga vam savetujemo da periodično pregledate ovu stranicu za bilo kakve promjene. Obaveštavamo vas o svim promenama tako što ćete objaviti novu Politiku privatnosti na ovoj stranici. Ove promene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.


KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate pitanja ili sugestije o našoj Politici privatnosti, nemojte se ustručavati kontaktirati nas.

Ova stranica “Politika Privatnosti” kreirana je 29.09.2017. godine a posljednji put izmjenjena 29.09.2017. godine.